Létrák

Egy létra látványa sokakban idéz elő kellemetlen érzést. Hagyja a babonát másra és ismerkedjen meg a LÉTRÁK szimbolikus jelentésével is! Különféle mítoszokban találkozhatunk a létrák igazi szerepének leírásával, miszerint az Eget és a Földet összekötő kapocsként szolgálnak.

Más néven lajtorjának is nevezik ezeket a szerkezeteket, szimbolikus jelentésük a felemelkedés, az igaz értékekben történő fejlődés útja. Nem véletlen mondják azt, hogy valaki megmássza a szamárlétrát vagy, hogy feljebb jut a ranglétrán.

Természetesen a mindennapi életben nem csak a szimbolikus jelentésre támaszkodhatunk, hanem magára a használati eszközre is. Használatuk átszövi a mindennapokat akár a munkahelyen, akár az otthoni háztartásban. A festőkön keresztül, a villanyszerelőkön át egészen a függönyt felcsatoló háziasszonyokig, mindenkinek szüksége van egy stabil segítőtársra.

Mi a szakszerű meghatározás/leírás?

A létrák olyan fokokkal vagy lépcsőkkel ellátott szerkezetek, amiken egy ember fel és le is egyaránt tud közlekedni. Ezek a létrák lehetnek mozgathatóak vagy beépítettek. Két alaptípusról beszélhetünk: a kétágú és a támasztólétrákról.

A LÉTRÁK anyaguk szerint is megkülönböztethetőek: készülhetnek fából, alumíniumból, műanyagból és acélból is.

Milyen típusúakat forgalmazunk mi; a Műker 91 Kft.?

Kínálatunkban megtalálhatóak különböző FALÉTRÁK; 4 fokostól 8 fokosig; festő és háztartási kivitelben is.

Továbbá különféle ALUMÍNIUM LÉTRÁK:

–          szobalétrák

–          támasztólétrák: profi és barkács kivitelben

–          tolólétrák és

–          univerzális létrák szintén profi és barkács kivitelben

Cserélje le a régit vagy szerezze be az elsőt NÁLUNK!

Garanciát vállalunk minden termékünkre, nem kell félnie, hogy a legnagyobb munka közben hagyja cserben a megvásárolt eszköz!

További információért böngéssze termékeinket vagy keressen fel minket elérhetőségeinken!