Tűzőkapcsok

Kapcsok nem csupán az irodai tevékenységek során használatosak, – mint például a gémkapcsok-, hanem léteznek más területen alkalmazott kapcsok is. Az iparban és a barkácsolásban is egyaránt fontos a különböző faszerkezetek összekapcsolása. Ezt megfelelő kapcsok használatának segítségével érhetik el.

Leggyakoribbak az úgynevezett ácskapcsok, melyek a faszerkezetek megmunkálását segítik elő. Cégünk jobbos és balos kiszerelésben is forgalmaz ácskapcsokat. ezen kívül kaphatóak belövőkapcsok megyek ipari használatra ugyanúgy alkalmazhatóak, mint barkácsoláshoz.

Kik dolgoznak ácskapcsokkal?

Ácsnak nevezzük azokat a képzett szakembereket, akik az ácsmesterségnek szentelték tudásukat és életüket. Egy ács legfőbb feladata a különböző faszerkezetek megmunkálása, mint például egy bútordarab elkészítése, egy gerendaszerkezet megtervezése és kivitelezése vagy különböző nyílászárók megalkotása. A kapcsok nagy szerepet játszanak egy ács munkásságában, hiszen stabil szerkezetetek kell létrehoznia.

Hogyan néznek ki az ácskapcsok?

Ezek a kapcsok nem hasonlítanak egyetlen más kapocshoz sem. A kapcsok két végükön derékszög alakban vannak elgörbítve és hegyes véggel rendelkeznek. Ezek a vasrudak teszik lehetővé, hogy a különböző faszerkezeteket össze tudják kapcsolni. Leggyakrabban tetőszerkezeti elemeket fogatnak velük össze.

Hol használatosak az ilyen kapcsok?

  • Építkezéseken
  • Barkácsoláshoz otthoni használatra
  • Épületek tetőszerkezeteinek megjavítására/stabilizálására
  • Klasszikus hajóépítéshez/csónaképítéshez

 

Miért nálunk szerezze be?

Nálunk nem lényeg, hogy ipari mennyiségben vagy csupán pár darabot kíván vásárolni; nincs mennyiségi kikötés.

Az ország szinte egész területéről elérhet bennünket.

A legjobb minőséget és alapanyagokat garantáljuk széles választékkal