Oszlopok

A különféle oszlopok már évezredek óta hozzátartoznak az emberi létformához. Kezdetekben elsősorban különböző épületek tartópilléreiként szolgáltak, melyek kinézetükben koronként változtak és magukon viselték a jellemző stílusjegyeket.

Az építészetben a mai napig használnak oszlopokat boltívek, oromzatok és gerendázatok alátámasztására, nagy teherbírásuk miatt. Félretéve a klasszikus értelemben vett oszlopokat, lássuk mire is használhatóak a legkülönfélébb anyagokból készült elemek.

Miért jók a fém kerítés oszlopok?

A fém kerítés oszlopok legnagyobb előnye a beton-és faoszlopokkal szemben, hogy időtállósága széles skálán mozog. Ha akarja sűrűn váltogatni kerítése kinézetét, akkor ez egy kiváló megoldás az Ön számára. Nem mellesleg; talán ez az egyik leggyorsabban és legegyszerűbben felszerelhető tartóelem az összes többi közül.

Nálunk horganyzott és műanyagbevonattal is rendelhetőek oszlopok, bármelyik mellett is dönt; a minőség garantált!

Hogyan tudna komplett kerítéshez hozzájutni egyetlen rendeléssel?

Válasszon az általunk forgalmazott táblás kerítések és oszlopok kínálatából! Sokféle méret és kivitelezés közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet.

Esztétikus megjelenésével, dizájnos színeivel és szabványszerűen felületkezelt bevonatával a legidőállóbb és legkorszerűbb megoldást nyújtják ezek a táblás kerítések és OSZLOPOK.

Nálunk elég egyetlen rendelés ahhoz, hogy kompletten kézhez kapja, amit szeretne.

Milyen talajon alkalmazhatóak ezek az oszlopok? Mik a telepítési lehetőségek?

  • Kavicsos a talaj? – Nem akadály!
  • Aggódik a homokos talaj miatt? – Ne tegye!
  • Oldalfalon vagy lejtős részen kíván kerítést felhúzni?- Vágjon bele!

A mi termékeink garantáltan nem hagyják cserben! Ne habozzon felkeresni minket győri üzletünkben: hétfőtől- péntekig 8-tól 16-óráig, szombaton 8-tól 12-óráig vagy a 06-96/432-841-es telefonszámon!