Szegbelövő és kompresszor

Szegbelövő és kompresszor, szinte minden esetben együtt emlegetett használati eszköznek bizonyulnak. Az iparban és a barkácsolásban is gyakran használatosak. Akik nagyobb kerttel rendelkeznek vagy mezőgazdasági tevékenységeket folytatnak, (növénytermesztés, állattenyésztés) azok számára nagy segítséget nyújtanak ezek az eszközök.

Szegbelövő és kompresszor nélkül, a különböző munkafolyamatok többször annyi időt vennének igénybe, mintha ezeknek a segítségével dolgoznának. Az építőiparban szinte kivétel nélkül határidőket szabnak, amiket teljesíteniük kell a kivitelezőknek. Pontosan ezek miatt a határidők miatt fejlesztették ki a különböző fajtájú szegbelövőket és kompresszorokat.

Melyik a legmegfelelőbb kompresszor az Ön számára?

Azért, hogy el tudja dönteni, melyik a legideálisabb kompresszor Önnek megpróbálunk egy kicsit segíteni. Bemutatunk néhány alapvető kompresszor típust, hogy megkönnyítsük választását.

Két fő típust emelnénk ki:

  • a csavarkompresszorokat: egyes fajtái bírják a 24 órás igénybevételt is, ennek ellenére nem zajosak és nincs hatalmas karbantartási költségük. A legújabbak energiatakarékosabbak, mint a régebbiek, ami természetesen nem válik a hatékonyság és a megbízhatóság rovására.

és

  • a dugattyús kompresszorokat: ezeket egy- illetve kéthengeres villanymotor működteti, melynek teljesítménye 1-10 LE-ig terjed. Ezek kiválóan kiszolgálják a kisebb műhelyek, üzemek igényeit, továbbá biztosítja a megfelelő levegőellátást az autóiparban, a fémiparban, a bútoriparban, nyomdaiparban és még sorolhatnánk.

Minek Önnek szegbelövő?

Gyors munkát akar végezni a lehető legnagyobb pontossággal? Fél, hogy a kalapács esetleg az ujján landol egy elcélzott ütés következtében? Mindez a múlt része, tegye meg Ön is az első lépést a korszerűsödés felé! Szegbelövő pisztolyok széles választéka várja üzletünkben, felhasználási területtől függően választhat:

–          felhasználóbarát, könnyű és gyors kezelésű szegbelövőt, ha a nehezen elérhető helyeken akar hatékony megoldást.

–          nagy teljesítményű, erőteljes, egyenletes súlyelosztású szegbelövő pisztolyt építkezésekre.

 

Könnyítse meg saját dolgát és gyorsítsa fel a munkatempót felesleges izzadtságcseppek nélkül! Keressen fel minket bátran, garantáljuk a legjobb árakat!