Szegbelövők

Tűzőgépek széles választéka várja üzletünkben; ipari és barkács használatra is! Barkácsolás, dekorálás, lakásfelújítás? Nem okozzon fejfájást, hiszen és megbízható tűzőgép használatával minden rögzítés könnyedén megoldható.

Otthonában több dolog is javításra szorul vagy egyszerűen csak felújítaná az elhasználódott részeket? Különböző fajtájú és méretű tűzőgépek várják, hogy megkönnyítsék az otthoni munkáját.

Munka során is használhatóak tűzőgépek?

Ha Ön kárpitos vagy restaurátor, akkor sem hiányozhatnak a munkaeszközeik közül a különféle tűzőgépek. Nem mindegy ugyanis, hogy milyen minőségű bútordarabot adnak ki a kezeikből. Fontos, hogy jó minőségű eszközökkel dolgozzanak, melyek nem hagyják cserben a legkényesebb munka során sem.

Ezeknek a szakembereknek érdemes jobban megismerkedniük a különféle tűzőgépekkel, hiszen vannak esetek, amikor nagyon érzékeny és finom anyagokkal dolgoznak vagy éppen ellenkezőleg. Az egyikhez kíméletesebb a másikhoz erőteljes tűzőgépek kellenek.

Mit rögzíthetek a tűzőgépek segítségével?

A tűzőgépek nem csupán a kárpitosok nagy barátai, hanem mindenkié, aki szeret otthon barkácsolni vagy dekorálni. Nők és férfiak is egyaránt használhatják, hiszen a tűzőgépek alkalmazása nem kíván nagy szakértelmet sem pedig átlag feletti fizikai erőt. Legyen szó akár kézi, akár elektromos akár akkumulátoros változatról.

Rögzítsen kartont, fóliát vagy szövetet megfájdult ujjak nélkül! A legkorszerűbb technológiát kínáljuk Önnek az ország szinte egész területét felölelve. Ha a dekorálás szerelmese, ne féljen megvalósítani álmait, elképzeléseit vágyait!

Azt általunk forgalmazott tűzőgépek mindegyike megfelel az előírásoknak.

Minden termékünkre garanciát vállalunk, mert számunkra a megbízhatóság az első!

Keressen fel minket telefonon vagy személyesen, elérhetőségeinket megtalálja honlapunkon.